W-healing yleissatulahuopa Full
W-healing yleissatulahuopa Full

W-healing yleissatulahuopa Full

69,00 €
Sisältää alv. 24.00 %

W-healing yleissatulahuopa

 

W-Healing tuotteet on valmistettu edistyneellä kaksivaikuttaisella tekniikalla:

Tämä  tarkoittaa, että sekä hevosta  vasten oleva keraamista ainetta  sisältävä materiaali ja samaa ainetta  sisältävä toppaus heijastavat  hevosen oman lämmön takaisin hevoseen.  Tästä seuraa voimakas  lämpövaikutus hoidettavalle alueelle. 

W-Healing tuotteet lisäävät verenkiertoa ja vähentää turvotusta

Jos hevonen  ei ole tottunut  tämäntyyliseen hoitoon, on turvallisinta aloittaa käyttö lyhyissä jaksoissa.


- Tuotteessa ei ole karenssiaikaa. 


Markkinoilla  olevista vastaavista tuotteista W-Healing-tuotteet eroavat siinä, että  keraamista ainetta sisältävää materiaalia on käytetty pintakankaan  lisäksi myös täytteessä, tämän vuoksi lämmittävä vaikutus on tutkitusti tehokkaampi.

 

Arvostelut 0 arvostelua
16,50 €
60,50 €
52,90 €
59,90 €
12,95 €
26,00 €
32,90 €
45,90 €
45,00 €
30,90 €
14,90 €
21,90 €
VUOKRAA LASERHOITOLAITE

Handy Cure hoito kiihdyttää vaurioituneen kudoksen paranemisprosessia, edistää uusien solujen muodostumista ja parantaa verenkiertoa pienissä verisuonissa (mikroverenkierto). Parantunut mikroverenkierto edistää kuona-aineiden poistumista ja parantaa solujen hapensaantia. Kaikki tämä tapahtuu nopeasti, vain muutaman tunnin kuluessa kipeän kudoksen käsittelemisestä hoitavalla laserilla. Lopulta kudos paranee nopeammin ja kipu katoaa.

Handy Cure nopeuttaa paranemista ja helpottaa kipua joko käytettäessä ainoana hoitomuotona tai yhdessä muiden hoitomuotojen kanssa. Sen on todettu vähentävän ihmisillä kipu- ja tulehduskipulääkkeiden tarvetta.

Varaukset sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella. Varaus mielellään viimeistään edellisenä päivänä, mutta saatavilla myös nopeastikin jos laite vapaana.


1vrk 15e

Viikko 60e

Hinnat sis. alv24%

LUE LISÄÄ TÄSTÄ